Bőrápolás, hámlasztó kezelések

Hiszünk abban, hogy ...

Hiszünk abban, hogy bármilyen esztétikai beavatkozás eredménye akkor lehet csak tökéletes, ha a bőr is szép, egészséges. Klinikánkon professzionális ZO® SKIN HEALTH TEOXANE® és ESTHEDERM ® kozmetikumokat is forgalmazunk, melyek segítenek a bőr egészségének helyreállításában és az esztétikai eredmény megtartásában. 

Amennyiben felkeltik érdeklődését a professzionális kozmetikumok, jelentkezzen be konzultációra, hogy személyre szabottan választhassuk ki az Ön bőrének megfelelő bőrápolási protokollt.

Jelentkezz a kezelésre!

Kapcsolat

TEOXANE® kozmetikumok

A magas színvonalú, svájci tudományos módszerekkel megalkotott TEOXANE® Cosmeceutical bőrápoló termékcsalád tökéletesen illik az esztétikai eljárásokhoz és kiválóan kiegészíti azokat. Az első dermokozmetikum, amely reziliens hialuronsavat tartalmaz. Prémium hialuronsavas termékeink úgy segítik megőrizni az esztétikai eljárások eredményeit, hogy egyúttal megnyugtatják, hidratálják és revitalizálják az Ön bőrét. A bőröregedés szemmel látható jelei tovább csökkennek, teljes otthonápolási rutin elérhető.