Egyéb kezelések

Miért fontos a konzultáció?

Az esztétikai kezelések palettája szinte napról napra bővül. Egy adott probléma kezeléséhez, vagy a teljes arc fiatalításához is több kezelési lehetőség áll rendelkezésünkre. Sok esetben a különböző kezelések kombinációja vezet a kívánt eredményhez. Kezelés előtti konzultáció során fontos megbeszélnünk az Ön elvárásait, hogy a megfelelő kezelési tervet tudjuk felállítani egyénre szabottan. 

Egy adott terület fiatalító kezelése során szükség lehet többféle kezelésre, melyek sorrendje is fontos. Orvosaink (Dr. Gaál Magdolna és Dr. Szász-Német Réka) több mint 20 éves bőrgyógyászati tapasztalattal rendelkeznek, és több mint 10 éve végeznek esztétikai bőrgyógyászati- és lézerkezeléseket, így a fenti esztétikai kezelések mellett lézeres kezelések konzultációjára is lehetőség van. 

A lézer kezelések helyszíne a... 
Kozmetológiai, Bőrgyógyászati- és Esztétikai Lézercentrum (6720, Szeged, Korányi fasor 6., www.lezergyogyaszat.hu).

Jelentkezz a kezelésre!

Kapcsolat

A lézer- és IPL kezelések, frakcionált radiofrekvenciás mikrotűs kezelés, izomrelaxáló ránctalanító (botulinum toxin) kezelés, töltőanyagok alkalmazása, felszívódó szálakkal végzett kezelés kombinálható egymással az arc, nyak és dekoltázs területén. A konzultáció során felállított egyénre szabott kezelési terv alapján meghatározott sorrendben végezzük a kezeléseket, mivel ezek ugyanazon terület fiatalítására egyidejűleg nem mindig végezhetőek el.Lézer-, IPL és frakcionált mikrotűs radiofrekvenciás kezelésekről bővebb információ a www.lezergyogyaszat.hu weboldalon található. 

Mit érdemes tudni a kezelésről?