Botulinum Toxin Ránckezelés
(Izom relaxáló kezelés)

Miért fontos a konzultáció?

Kezelés előtti konzultációra az Ön biztonsága és a legjobb lehetséges eredmény elérése céljából van szükség. Botulinum toxin izomrelaxáló kezelés előtti konzultáció során van lehetőség megbeszélni a kezelőorvossal, hogy mi az Ön elvárása a kezeléssel kapcsolatban, milyen problémán szeretne javítani, illetve, hogy az optimális eredményt pontosan milyen beavatkozással, hogyan lehet elérni.
 
A kezelőorvos megkérdezi Öntől az esetleges korábbi esztétikai és egyéb kezeléseit, betegségeit, szedett gyógyszereket, hogy van-e ismert allergiája. Tájékoztatást adunk a kezelés menetéről, az alkalmazott anyag(ok)ról, a várható eredményről, a hatáskezdetről (mikor fog javulást észrevenni), a hatás tartamáról (meddig észlelhető a kezelés eredménye), a lehetséges mellékhatásokról, felépülési időről, az esetleg szükséges érzéstelenítés módjáról és a beavatkozás pontos árával kapcsolatban. 

A konzultáció során ezen kívül Önnek lehetősége van kérdéseit feltenni. A kezelőorvos fényképet készíthet a kiindulási állapot dokumentációja céljából, melyhez az ön beleegyezése szükséges. A kezelés szóbeli és írásbeli tájékoztatás, valamint a beleegyező nyilatkozat aláírását követően végezhető el. Ha nem egy időben történik meg a konzultáció és a kezelés, akkor a konzultáció végén egyeztethető a kezelés időpontja. Amennyiben a kezelés aznap történik, a kontroll vizsgálat időpontja is egyeztetésre kerül.

Jelentkezz a kezelésre!

Kapcsolat

Fontos információk, amikről tudnod kell!